Doorgaan naar inhoud

Is getDigital een vermomde EA-agent? Wij bieden tenslotte ook lootboxes aan!

Momenteel woedt er op internet een ware shitstorm tegen EA, onder andere vanwege de lootboxes in EA-games (vooral in Star Wars Battlefront 2). Sinds een paar maanden bieden wij ook een lootbox sinds een paar maanden aan. Het is fysiek en gegarandeerd zonder extra DLC, maar toch kregen we per e-mail de volgende kritiek van jullie:
Hé, je moet nog eens nadenken over de lootboxen

 

8-))))

 

g E tdigit A l ...

 

oh oh ...

 

ok, dat was plat ...

 

Verdomme, en toen ik het bedrijf oprichtte zei ik dat alleen domme schurken anagrammen of iets dergelijks gebruiken voor de naam! Onzin! Hoe dan ook, zo'n onderzoeksinspanning vraagt natuurlijk om een gepast antwoord. David stuurde de klant daarom deze e-mail:
Hallo,

 

OH MIJN GOD, NIET VERDER VERTELLEN, ANDERS NEEMT DISNEY CONTACT MET ONS OP OMDAT WE EEN SLECHTE AFSPIEGELING ZIJN VAN HUN MARQUEE PROPERTY EN DAN MOETEN WE TERUGSLAAN MET AL DAT PAY TO WIN GEDOE!!!

 

Aan de andere kant is het niet zo erg, we hoeven maar 1-2 weken te wachten tot mensen het onderwerp beu zijn en dan kunnen we weer stap voor stap vooruit marcheren alsof er niets gebeurd is...

 

"Lootboxes als service" FTW! Geef ons nu je geld! *muhahahaha*

 

Vriendelijke groeten
David Kania
Klantenservice

 

PS: Zoals je kunt zien, maakt het ons niet uit hoe plat die van jou was, we kunnen nog platter. :-P Bovendien weten we dat we de "gewoon cosmetische items" in de nieuwe editie niet opeens zullen veranderen in items voor eenmalig gebruik (Destiny), dat de verspreiding van vervelende duplicaten bij ons nihil is (Overwatch), dat we de hele shopervaring niet opeens zullen ombuigen tot een zware grind, zodat je uit pure wanhoop een abonnement neemt (Shadow of War), we promoten bedrijven met goede resultaten in plaats van ze plat te walsen nadat we ze hebben leeggezogen (zoals Visceral Games onlangs) en we zorgen ook voor snelle vervanging van defecte producten (patches bij Warner Bros...). Het personeel hier is trouwens ook erg tevreden en is hier voor de lange termijn (CD Projekt RED)!

 

Ik denk dat we op basis daarvan de vergelijking graag maken. :-P
Vorig artikel Een buitendoos om ze voor altijd te binden
Volgend artikel Onze ervaringen met de Lootbox tot nu toe